Navštíveno 14572x

24.11.2007, 14:37 |
brzda poraďte jak nejlíp odstranit karbon z hlavy válců a kanálů?
marauder sem nekolikrat daval vycerpavajici popis vcetne videa. za chodu strikal vodu do sani. zkus to pohledat.

24.11.2007, 17:28 |
brzda myslel jsem kdyz uz je motor rozdelanej:)
tak ho na chvilku slozis, ne? :-)
na karbon funguje výborně spray od Loctite nastříkáš setřeš po 20 min hadrem, ale co sem se bavil s klukama co dělaj motory prej stejně dobře funguje spray - pěna na grily když z toho chceš sundat ten bordel po grilování, to nemůžřu potvrdit já mám ten Loctite a je gut, nejlepší výsledky jsou když to odvezeš do motorárny asi na ultrazvuk to jsou díly jak new ...
jj sprej na čištění trouby funguje znamenitě ale smrdí nehorázně rozežírá ale znamenitě :-)

25.11.2007, 12:26 |
ddawe vyper to v naftě

25.11.2007, 12:58 |
petis nafta všechno nevezme. Ted zrovna čistím ventily ze 750ky pandy, a to co je na nich nevezme ani spray na karbon, už se to musí odrbat mechanicky.
z ventulu to musis seskrabat bocni hranou srubovaku, tam je dycky poradna vrstva...jinak ja pri sundane hlave kanalky cistil mechanicky smirglem, a sel sem do takove rznitosti az sem skoncil u vodniho tusim 1200 a mel sem to zrovna i vylestene, ale mrdacka s tim byla fest

Ještě se podívej i na tuning forum, Taboo tam o tom má docela obsáhlé vyprávění. Teda aspoň myslím že to bylo od něj. pokud ne tak se omlouvám, ale v podstatě je to to samé co tady kdysi psal Marauder.

26.11.2007, 21:59 |
deda mám vyzkoušeno toto a funguje to velmi dobře....

Nebo použij hledej. Už se to tu několikrát řešilo